Leckék

Eljön az idő, amikor az ember nem elégszik meg annyival, hogy únos-úntalan, csak a derekán forgassa a karikát. Felébred benned az igény, hogy többet akarsz, mert többre vagy képes! Ekkor érdemes eljönni egy órámra, ahol szakszerű segítséget kapsz a fejlődésedhez, gyorsabban elsajátíthatsz új ügyességi elemeket. Hisz a hibákat azonnal tudom korrigálni, és még házi feladatot is adok. De ha messze vagy, és ezért erre nincs lehetőséged, akkor maradnak a videók. 11831797_10152940620406050_8809178988353637437_n

Az interneten rengeteg videó van arról, hogy valaki megtanulja profi módon pörgetni a hulahoppkarikát. Ezek főleg angol nyelvűek. Ha nem ismered a szakkifejezéseket, és nem érted, hogy mit mondanak, akkor sincs semmi baj. Az ember látás útján nagyon sok mindent képes megtanulni, hát ezt is 😉 Csak legyen elég helyed, ahol gyakorolhatsz.

Sokan kértétek, hogy készítsek oktató videókat. Bevallom, hogy a technikai részével problémám akadt, ezért azzal még várni kell. Készült ugyan néhány, de a hangot nem sikerült megoldanom. Azonban van rajta lassított felvétel, ami segít az elsajátításban. Ez a 2 videó ami elkészült, nem a könnyűek közül valóak, de ígérem, hogy azok is lesznek.

Jó gyakorlást, és sok sikert kívánok! 🙂

Első lecke haladóknak

Ez egy kicsit nehezebb gyakorlat